راهنمای آنلاین ورانگر راهنمای آنلاین ورانگر
30 خرداد 1397
(0 رای‌ها)

حضور رستاک در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران اگروفود-2018

نمایشگاه ایران آگروفود به عنوان بزرگ ترین رویداد تجاری مربوط به صنایع غذایی و تجهیزات کشاورزی در خاورمیانه است. با توجه به نقش ارزنده و مهم نمایشگاههای بین المللی در تبادل اطلاعات فنی- بازرگانی و آشنایی صاحبان صنایع و پژوهشگران و دست اندرکاران با آخرین دستاوردهای صنعتی و فن آوری روز جهان و همچنین به منظور معرفی توان تولید و صادرات ایران، نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع تهران معروف به ایران آگروفود هر سال در تهران برگزار می گردد. در راستای هر چه تخصصی تر شدن فضای برگزاری نمایشگاه و بهره گیری و استفاده هرچه بیشتر مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان، این رویداد تجاری در چهار بخش تخصصی «ایران فود»، «ترکیبات غذایی ایران فود» ،«ایران فودتک» و «ایران آگرو» با حضور شرکت کنندگان داخلی و خارجی برگزار می گردد.

بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذایی، ماشين آلات و صنايع وابسته - ايران آگروفود 2018» از تاریخ 8تا 11 تیر ماه 1397 برگزار خواهد شد و گروه نرم افزاری رستاک با افتخار شما را به بازدید از غرفه محصولات این شرکت اینبار در فضای باز نمایشگاه ، جنب سالن میلاد دعوت می نماید.

صمیمانه منتظر حضور شما هستیم.

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

نرم افزار پخش مویرگی ورانگر

عضویت در خبرنامه الکترونیکی

نادرست! ایمیل خود را وارد نمایید

عضویت در خبرنامه پیامکی

نادرست! شماره همراه 11 رقم است.